Nieuwe website online

22-02-2018
Obs De Blauwe Morgenster voor toekomstmakers! Met ons nieuwe logo en deze website zijn wij klaar voor de toekomst. Wij maken deel uit van OPSPOOR, een stichting met 37 scholen in Purmerend en omliggende gemeenten. OPSPOOR heeft ervoor gekozen om met één naam en één herkenbaar gezicht naar buiten te treden. Samen laten we zien waar wij als stichting en scholen voor staan. Daarom krijgen alle OPSPOOR scholen, waaronder De Blauwe Morgenster, een nieuwe huisstijl.
Ons nieuwe logo symboliseert de regio Purmerend en omstreken, met zeven stippen voor de zeven gemeentes waarin de 37 scholen gevestigd zijn. Bij OPSPOOR werken zo'n 750 medewerkers dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van kinderen. Binnen de stichting vinden we onderwijsontwikkeling erg belangrijk en leerkrachten leren onderling met én van elkaar. Zo kunnen we ook binnen De Blauwe Morgenster profiteren van waardevolle ervaring, nieuwe inzichten en toekomstgericht onderwijs. 
In het logo heeft de blauwe morgenster een nog prominentere plek gekregen en is daardoor in één oogopslag snel herkenbaar voor ouders en kinderen. 

De nieuwe huisstijl is vertaald naar een nieuwe website die ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind in Middenbeemster snel een goed beeld geven wat De Blauwe Morgenster te bieden heeft.

Voor de communicatie met onze ouders die al een kind op De Blauwe Morgenster hebben, gebruiken we het digitale Ouderportaal van Basisonline: een handig en veilig platform voor het maken van afspraken, berichten sturen aan leerkrachten en het delen van foto's en documenten. 

Ouders aan het woord

"Kinderen ervaren veel keuzevrijheid, werken zelfstandig en dragen daar verantwoordelijkheid voor."

"Ook thuis zijn ze goed in plannen en later in het voortgezet onderwijs hebben ze daar veel plezier van."